Tuesday, September 13, 2011

recent activity

assalamualaikum.

dengan penuh keterujaanya diselang selikan dengan sembelit yang menghantui diri, aku nak umumkan yang insyaAllah aku nak kembali membuat new-new entri dekat blog. bukan itu sahaja, malah aku juga nak try baca setiap blog yang aku follow. yang tak best, unfollow. senang cerita kan :/


alhamdulillah, dengan penuh syukur aku selamat mendaftar kat uitm salam. kos orang minyak. nak tunjuk student card, aku takde. kalau ada, boleh jugak aku tunjuk gambar student card aku yang seriously macam makcik cleaner toilet. bukan aku nak mengeji makcik cleaner, cuma aku nak samakan muka sememeh aku sama dengan muka makcik cleaner yang tengah kepenatan dan keperitan selepas membasuh toilet. aaarggghhh tensyen !! ( ish kau, dah tak lawa, pakai apa pun memang tak lawa :( )



hari first aku masuk kelas, dah lambat. my bad :(. jatuh saham aku kat depan lelaki-lelaki kacak dalam kelas aku tuh. fuhhh. dahlah tak sempat make up sebab lambat bangun tadi. habis muka I compang camping tau.
aku rasa macam jijik dan hina giler bila sebut pasal tak sempat make up tadi.


overall kelas aku ada 26 orang with 7 girls and 19 boys. kewujudan lelaki yang banyak seriously mengakibatkan aku tak dapat hafal langsung nama dorang. eh aku kenal sorang je. WENDY SUDIAH DARI KOTA MARUDU. dengan kecomelannya yang serupa macam mad nor, memang aku akan ingat dia. yang handsome tu memang aku tak tahu ah nama dia. nak tengok muka pun berdebar-debar, apatah lagi nak dengar suara yang syahdu itu umpama buluh perindu. weewitt weewittt
 eee bodohnya ayat aku


itu sahaja. kbai


p/s : ayat yang jijik -jijik tu tak ikhlas keluar dari hati aku ah. itu bukan diri aku yang sebenar

8 pewaris bangsa mengkomen:

YAYA said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

laen kali kena makeup tau!

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@YAYA ala kena make up jugak ke? leceh la kadang2. susah betul jadi perempuan ni

nemesis3891 said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

eh boleh tag orang ke?

@p.e.y.u.z?
asal tak jadik pom??

pasni peyuz unfollow aku le tu.

zayed said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

masuk u nak belaja ke nak belaki?

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@nemesis3891 boleh ar abrar. kalau kau just tekan @ memang takde guna ah. tekan kat "balas balik" tu, baru dia tag :)

hoi abrar. takde sapa nak unfollow blog kau yang BEST tu. aku baca ah, cuma kadang2 tak comment je.

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@zayedweh, tolong ah baca entri aku betul2.

*p/s : ayat yang jijik -jijik tu tak ikhlas keluar dari hati aku ah. itu bukan diri aku yang sebenar

jangan lah hina aku sebegitu rupa :(

btw, thanks sebab sudi baca

han eba said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

make up? PEH

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@han eba haha. tu lah kau eba. tak caring dgn aku. kalau kita jiran boleh make up sama2.haha kidding je