Friday, April 29, 2011

jom beli Panthera !

memandangkan duit elaun aku ade la sikit baki, moleklah kalau aku gunakan dia untuk beli  benda berfaedah macam beli jersi Panthera. tahu tak Panthera tu menatang ape? kalau tak tahu, nampak sangat tak alert dengan isu semasa. tak baca berita ape..


btw, panthera ni jersi yang TM lancarkan untuk Team Malaysia. Team Malaysia ni pulak supporters untuk semua atlet Mesia. tak kisahlah sukan apa pun dan tak kisahlah supporters sape pun, so macam nampak bersatu kalau semua pakai jersi ini. THE SPIRIT OF TIGER katenya...


sila lah klik gambar kalau nak tengok besa-besa

memang familiar jersi ni sebab dulu-dulu just atlet yang pakai. and now, dia dah open kat semua orang. harga dia ok lah, dalam RM79.90. tapi kalau nak lagi murah, sila beli online ye. sila klik sini kalau nak Panthera berharga RM69.90. jimat RM10. mungkin agak molek bila kita boleh support atlet Mesia yang main kat oversea sambil pakai baju ni. dan molek jugak untuk sape-sape yang tengok Man United secara live kat Old Trafford tu pakai jersi ni. nak promote Malaysia lah katekan.


alhamdulillah, aku dah beli pon malam tadi. tak lame lagi sampailah kat pagar rumah aku tu :D




2 pewaris bangsa mengkomen:

aiman rashidd said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

beli untuk aku sekali tak ?

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

man,okay nanti kita beli same eh :p