Saturday, February 12, 2011

aku orang yang sayang darah dan sangat baik

assalamualaikum. dengan bangga gila kembang-kembang hidung,aku nak bagitahu yang aku dah derma darah tadi. yahooooo!first time kot.hape kau ingat senang ke nak melawan nafsu untuk menjadi orang yang kedekut darah. haha.nasib baik layak untuk jadi donor sebab takut tak cukup berat. yelaaaa aku kan ringan..


walau macamanepun,disebabkan perangai aku yang tak boleh dok diam,entah berapa kali aku kena marah dengan nurse2 cina yang cilok darah aku. ey nurse ni,geram betul aku! aku main2 kesan inject,die marah. aku tak tekan wire tu,die marah. aku tak ikut cakap die,die marah.aku main2 kipas,die marah.  dahla marah,nak pulak jerit2 aku depan orang ramai. saje je en nak kasi aku malu tahap cipan tadi. huh takpe2 nasib baik die nurse.


so,marilah kite derma darah.


pada masa yang same, aku tengah plan nak buat bisnes jersi kat matrik ni.arap2 boleh kaya.huhu

8 pewaris bangsa mengkomen:

Eeqa said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

hey peyuz nh laen kali dok diam2.kan da kene marah..haha

fariha said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

best ah. aku tak layak derma ;(

zayed said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

sori, aku takut jarum..

Army_rule said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

eleh zaid..beruntung laa...hahaha

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

amoi:ala amoi.macamlah kau bole duduk diam.potpet2 tak berenti.hikhik

anim:apesal?darah cair ek?

zaid:alah kau.sume takut.takut tinggi,takut jarum.ape je yg engkau xtakut?huahua

macha:ape nye yang beruntung?

fariha said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

period.

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

takpe anim.nanti awal bulan 3 dorang dtg lagi.siyes.

fariha said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

ouh yeke. yes, berkesempatan ;)