Sunday, February 13, 2011

aku jatuh cinta lagi muah muah

aku rasa aku baru je pasang benda alah feedjit kat sebelah ni. entah benda alah ini kadang kadang aku tengok macam tak boleh caye sangat. kalau mengikut feedjit,macam ramai je yang usha belog peneraju bangsa ni. ade dari US, irbid, kadang2 UK,tapi selalunya mestilah dari malaysia. uish macam bangga je kalau ade visitor dari US tu.mane lah tahu paris hilton ade terbaca ke belog aku.haha tipu la tu. atau mungkin we hisye (wan hisham) yang singgah kat sini. WHAT?? WE HISYE?? HOMAIGOD! hebat tu...bangga kot kalau die tengok belog aku.

hik hik.aku rasa macam merepek je kat atas ni. tapi suke hati aku lah nak cerita ape pon kan. ehem ehem. tapi kan,kadang2 ada jugak orang dari indonesia yang jenguk jenguk sini. huisshh indonesia? sape ha? pakcik yang dulu buat rumah ayah aku kot.. tak pun jiran yang dah balik indon. haa tak pun BAIM.. baim wong.

yes baim wong. aku suka dia. takdelah suka sangat. tapi suka lah jugak.phewiit2. sapa yang selalu tengok cerita indon kat tv mesti tahu die mana satu?nak aku tunjuk?

homaigoD!!shoot! bukan ini okeh. apesal lah si jambu ni menyelit dekat sini.

ha ha ha ha .jangan buat lawak boleh tak si Sengau ini.dah dah shuh shuh.bukan kau ok.


ok tengok bawah lagi..bawah lagii...










haha comel. tapi masih bukan baim wong lagi ni..ape ape pun,nice teeth aufa



tadaaa. dah jumpe pon. biasa je orang nyer. loki loki



yes lagi satu

ok ok yang ni last ok.tapi aku agak tidak gemar lah dia buat mulut itik tu. macam hape je. bak kate member aku, mulut boleh sangkut hanger.ha ha ha. oke peringatan untuk makhluk bergelar lelaki,jangan buat mulut ini macam oke. ditujukan khas buat cicok yang telah meremove aku dari friend nye.


 ni lagi satu makhluk indonesia yang macam hebat lah jugak. dan paling penting,ni mamat indon yang lagi handsome dari brother indon yang tolong buat rumah tu. hehe
ala ala CR gitu. wakakak. name pelik betrand dantoloin. macam name mesin basuh dahh

mesti ramai yang baca entri ni macam agak nak menyumpah2 sebab aku cerita pasal pelakon indon. yela takkan lah aku nak cerita pasal jehan miskin si jambu pulak. tak sanggup lah. tak minat ohh..

ok berbalik pada tajuk entri, aku tak jatuh cinta ok. aku cuma minat je.


8 pewaris bangsa mengkomen:

aiman rashidd said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

wekkkkkk peyuz !!!!

suka aufa rupanya :p

zayed said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

AHHH HAHAHAHAH... ngok do ko peyuz...

hilmi said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

hahahaha.

alief_kaizer said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

aduhai... aufa pun ade dlm list .. x leh bla...apepun peyuz.. aku doakan yg trbaik..hha

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

aiman:ade aku cakap aku suke aufa?
aduhaii.saje nak promote kecomelan aufa;)

zaid: kau lagi la ngek zaid!haha

hilmi: apehal gelak?gelak la lagi.hikhik

alip:aku bukan buat list suami tau.saje je.hehe

aiman rashidd said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

sayang peyuz :)

atEyn mIer@ said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

peyuz high taste,,,
hahahaahahah..HEBAT3!!

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

tapi aku tak sayang kau doh man...haha.

delap,mane ade high taste.kau je high taste