Wednesday, June 8, 2011

payudara bernanah selepas pembedahan

tajuk entri kali ni aku cilok dari paper metro. wah curious jugaklah aku baca berita tu sebab ia melibatkan harta berharga perempuan kan. kesiannya perempuan ni. maybe dia wat operation buang kanser. kesiannya. sudah fall ditimpa ladder pulak.






rupanya sangkaan aku tu meleset. dia wat pembedahan untuk membesarkan payu dara. kenapa wat pembedahan tu? sebab boyfrien dia suka tubuh yang kurus dan payudara yang besar. yes, cinta itu buta. dan cinta itu telah membuatkan perempuan ni tewas kepada boyfrien dia. dia sanggup buat apa saja, asalkan boyfrien dia makin sayang kat dia.


perlu ke berkorban macam tu sekali sebab nak ambil hati boyfriend kau? nampak sangat dia nak body cantik je. nanti dah kawin, lemak mula berketul sana sini, habislah kau kena tinggal.


and now, bila fail operation tu, payudara dia  bernanah. kesian sangattt.angkara boyfrien dia mintak macam2, dia yang menanggung seksa dan bala. apa jadi dengan boifren dia? menjauhkan diri, mintak putus, and now, ghaib entah kemana.


sangat kesian. aku yang perempuan ni sangat bertimbang rasa. bila bercinta kan, mata dan hati ditutup, so buat semua tanpa berfikir baik dan buruk.


susah nak cari orang yang boleh terima kita seadanya kan. gemuk salah,kurus salah, semua tak betul. cuma binatang je yang tak macam tu. walaupun tuan dia hodoh, dia tetap sayang tuan dia.







4 pewaris bangsa mengkomen:

nemesis3891 said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

aku nak kesian, tapi sampai ayat

'sudah fall ditimpa ladder pulak.'
aku terus gelak.

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@nemesis3891 ala abrar. jangan la gelak. berita benar nii

atEyn mIer@ said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

manusia semua nk yg perfect..tp slalu xsdar yg diri sdiri pon xperfect...
emmmm~

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

haha.betol uh delap..