Saturday, January 22, 2011

tolong aku buat pilihan!

dengan duit yang tak seberapa dalam tangan(-_-'),aku siryesli memasang hajat untuk beli benda2 di bawah ni.bile aku terkkenangkan dorang,memang sumpah hati aku meruntun sayu.kan lagi bagus kalau ade sesape nak tolong kasi aku hadiah.bagusnye!bagusnye!
aish apesal lah sponsor dorang ni dah bertukar.kalau still AIG tak payah la nak tuka jersi yng baru.walau pun agak hodoh sikit berbanding yang dulu,aku nak jugak doh!nak jugak!


jersi malaysia yang umph! tolonglah2 aku nak beli ini!(tapi takde ar nak beli yang super fit macam ni.hampas!)



last2!harga boleh tahan tapi kasut dye tak tahan doh!nak nak!apesal la benda alah ni macam semat je!bole order online plak uh...


memang senang cakap aku boleh beli 1 je dari 3 barang kat atas nih.sebab faktor wang yang kurang stabil.tolonglah suggstkan yang mane satu k.

malam tadi memang super semat lah kau berbatov.dulu lari pon lambat macam ayam,sekarang die dah jadi cheetah doh.yeah berbie berbie we love u!


7 pewaris bangsa mengkomen:

zayed said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

jersey man united..sebab dah menang 5-0 malam tadi..hahahaha

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

haha pastu mintak yang ade nom 9.

yaya said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

aah.i suggest u dat red jersey

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

tengs sume.hahah

Army_rule said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

alahai..ak nk gak..huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

rasa nye better jersi m'sia kot...bru nama nye semangt m'sia...hehehe

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

macha:kau nak?mntak kat yaya ok..

anon:memang ah sntiase smangat mesa dooo