Friday, January 21, 2011

nice oh nice


lepas dekat2 sebulan senior budak botak kasi award comel gila ni,sekarang baru aku rasa terpanggil untuk buat ape yang die suroh buat;)

1. budakbotak.com (kalo korg yg bg, gantikn dgn link korang) di mata korang.. Berikan pendapat dengan jujur.


sebenarnnya aku tak paham sangat soaln ni.tapi aku rasa beliau suruh komen pasal blog beliau lah.jujur aku cakap,blog budak botak ni memang tak penah kring idea.dalam sehari tuh,entah berapa kali budak botak update.ape yg de update tu pun bukan cikai2 tau,mmang super hebatlah otak beliau ni.satu hari nanti mesti budak botak akan jadi blogger yang berjaya hoho

2. Nama blog korang dan kenapa letak nama tu?

ape name blog aku?peneraju bangsa kot.dulu aku ade letak macam2 pesen.mase mule2 aku letak --.-.-.-. je sebab malas nak pike.lepastu letak HEAD TO TOE tapi bunyi macam old fashion gila kot.lepastu aku letak peneraju bangsa seiring dengan fesbuk aku hoho.bebudak lecture aku pun dah maju oh skarang..dorg tak panggil name,dorg panggil aku peneraju bangsa.moge satu hari nanti aku betul2 jadi seorang peneraju bangsa!ameen!


3. 5 perkara yg korang suka

5 je?apesal tak mintak sepuluh?haha
1-bergosip dengan member2 perempuan
2-buffer kuku ;)
3-contact org yg aku sayang
4-bile weekend
5-cari pasal dengan orang


4. 5 perkara yg korang benci


1-kena tikam dari belakang
2-perempuan yang super excited bile lelaki mnat dye
3-kawan yang lupe kawan
4-lelaki yang bajet hot stuff.haktuih!
5-tudung tak stim


itu je kot yang beliau tanye.neway terima kasih kepada senior budak botak;)


ebenarnya ak teringin sanagt nak update entri bru tapi tak tau nak cakap pasal ape.anyone?

4 pewaris bangsa mengkomen:

Norashikin Abdullah said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

peyuz kelakar orgnya

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

ekin lagi la kelakaR macam rosnah mat aris hahaha

Norashikin Abdullah said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

hui spe rosnah mad aris tuh..?

peyuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

aduhai budak obesi tak kenal pelakon melayu hahahah