Friday, October 8, 2010

p.i.s.p.a.

a wonderfull night I bid to all of you.its almost 1 month I didnt post something to this old-gloomy-smelly blog.ptuihh.my new aspire laptop are going to make me crazy bcause it become GILAAA after 2weeks I used it.nasib baek ada waranty lagi tau.tapi,BAPAK LAMA GILAAAA nak tunggu lptop tu elok balek.eh,dah cakap melayu pulak.brodband yg ade pon xdipakai.WHAT A WASTE!!

about two weeks ago,I joined this club tau.PISPA name dye.or senang cite pasukan pertahanan awam.kat mtrik selangor ni ada byk kelab tapi entah nape aku lebih suke yang tough2 macam ni.ada kawad,menyelamat,rescue,haaaa tu aku suke la.tak minat ar benda2 yang entertainment sgt.terima kasih ustaz kamisan yg mmbimbing aku ke arah ini;))


im really=totally different now
haa,ni mentor aku.mahzuz name dye.umur 19 tahun.single kot><
 







semboq
my aim
itam siket lah
alpha team.game ni dah biase sgt org maen.asal camping je,maen bnde ni
kuncu2
huhu.pispa's family.nmpak aku tak?
hoih
ini ketua ngan pnolong  alpha.chan name dye.wlupon pelik sikit,aku sabar jelah

baju berlemak sambil memadam kebakaran





dan sekrang,aku bukan saje nak jadi seorang petroleum engineer,malahan aku nak jadi seorg pegawai jbtan pertahanan awam inshaallah;)
ade rupa tak?kahkahkah

selingan;)
dan lusa ni aku kene pekse muet pulak.doakan ye;)

minggu depan pulak pspm.insyaallah i will try my best for the sake of my prent.wlupun mereka telah lame tak melawat aku kat sini,tapi aku tau diorang sayang aku sebenanye.isk isk(nanges siket)

k,nak solat.assalamualaikum.

p/s:thanks kamal for the call.u re my idol.hahahhaha

1 pewaris bangsa mengkomen:

yaya said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

gler ah pey.mken tough la ko nti.hak3
btw,ktorg slalu pnteng mnde ni.jpam gk yg organise.