Thursday, June 16, 2011

takde tajuk

semalam masa pergi pasar, aku ngan umi aku terserempak dengan seorang perempuan kurus, baju biru sendat, tight putih, tudung ada bonjol unta besar kat belakang ngan kasut tumit tinggi jalan tergelek-gelek. aku buat muka biasa jela sebab dah biasa jumpa bonjol unta macam tu. dengan tight jaraaang lagi. umi aku punye la super excited. dia kata perempuan ni macam badut. fesyen tak kena tempat. haha padan muka kena kutuk dengan umi aku.


aku pun setuju jugak dengan umi aku. pakai tudung tapi pakai tight buat ape. eh bukan tight la gelabah, legging laaa. dan lagi satu aku tak faham kenapa la ada orang letak bonjol unta macamtu kat belakang rambut. tak rasa rimas tahap petala kelapan ke?lantas lepastu aku tanye kat ayah aku, ape respon dia kalau aku pakai macamtu?


dia cakap, 
"pakailah. nanti habis bapak bakar"


"bakar kite ke bakar baju?",kate aku.


"bakar dengan kau sekali. sebelum kau kena bakar kat neraka, better bapak bakar kau dulu"


takutnyaaaaa!


pakai legging? eeeeeeee tak selera aku. macam bogel je.




nak mintak tolong boleh tak?














humm perhatikan gambar di atas. and then tolong tutup muka si heliza ni. and imagine kan dengan muka aku ni. apa pandangan korang? okay tak? ke rasa nak lempang sampai pengsan? ataupun rasa nak muntah sebaldi? ataupun rasa macam nak kahwinn dengan aku?


menggelabah punya soalan.ahh biarlah janji aku happy :) 











7 pewaris bangsa mengkomen:

nemesis3891 said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

jangan buat doh. tak terbayang. hahaha.

heliza cantik. tapi GEDIK.
jangan contohi beliau. -__-

nemesis3891 said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
atEyn mIer@ said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

peyuz kau lagi cun dari heliza...seriuuss!

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@nemesis3891 eeeeeeee jahat la abrar!! dish dish aku tumbuk kau seratus kali! haha ! abrar.aku tak gedik laa

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@atEyn mIer@ kau pun lagi cunn dari aku!

atEyn mIer@ said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

peyuz..tibe2 aku rase rindu menatap wajah kau yang dihiasi mata bundar keistimewaan mu...really miss u<3

zayed said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

cam haram