Friday, April 22, 2011

i love to critic people esp myself.opsss sorry......,my bad

i don't approve easily.opsss sorry.........,my bad

strangers,inbox me at least a short essay to make me feel interested to approve you or else i'll keep you dead in my pending request UNLESS you are extremely hot :D and one more thing,i refused to be in a relationship and totally not interested with anyone till i reach 22-year old.thank you



minta maaf. aku tercopy ayat dari page FB orang lain tanpa izin. aku suka baca ayat di atas berulang kali. bila baca, rasa hot pulak diri tu kan. rasa macam everytime sape-sape terbukak page dia, people will easily fall in love with her! dan ingin aku katakan, ayat ini hanya sesuai untuk awek berambut blonde karat ikal mayang dan muka bertepek bedak setebal satu inci. pastu tambah sikit pink-pink di pipi supaya terserlah keMAT SALEHannya di situ.


cuba bayangkan aku letak ayat itu kat page aku. mesti sape-sape yang bukak rasa annoying tahap HAKTUIH,GELI GILERR BABUN ! tak sesuailah untuk perempuan skima macam aku kan. dahlah takde rambut blonde, hidung tak mancung pipi tersorong-sorong, muka takde ar cantik mane, bajet hot pulak tu. orang pun tak hingin nak bukak page kau tahu tak ?! 


i love to critic people esp myself.opsss sorry......,my bad


sepanjang aku duduk kat kolej ni, memang ternampak sekali jurang antara pelajar yang rasa diri mereka hot dan pelajar yang rasa diri mereka tak hot. kita boleh klasifikasikan mereka ini dalam tree diagram. HOT dan HOT'. kalau anda belajar math, pasti anda faham apa maksud HOT' (hot prime,untuk budak tidak hot). kebiasaannya kadang-kadang, aku suka berjalan di waktu petang. saja-saja nak tengok dan amati perangai orang lain. or senang cakap, aku seorang yang sangat-sangat suka mengamati orang. so beware kalau lama aku tenung kau, maksudnya tak lama lagi nama kau naik dalam blog aku.


okayy sambung cerita. dan apa yang aku nampak, seriously HOT akan hanya bergerak dalam satu kumpulan bersama beberapa orang lelaki entah sape-sape aku tak kenal. lepastu hanya main sport-sport standard macam squasy dan tenis sahaja. cara mereka untuk bertegur sapa sesama HOT ialah macam "ey, hye cantik." atau "hoi cun" atau nak lebih annoying macam "hello gorgeous.u play sport ape this evening?" hihi. aku hafal lagi dialog-dialog tu. berjalan sambil menggoyang-goyangkan rambut blonde ke kiri dan kanan sambil menjeling-jeling. entah kenapa, aku kadang-kadang sakit hati dengan mereka ni sebab nampak bongkak sangat. even kenal pun, tapi tengok muka aku pun taknak. bagus sangat lah tu. 


berbeza dengan HOT'. HOT' lagi suka bermain dengan kawan sekepala dia. main benda common macam badminton dan ping-pong (aku la tu). suka duduk dalam asrama je sambil mendajal orang dengan biskut-biskut dan nestum basi. suka bentang toto kat tengah bilik sambil makan kerepek pisang dan menonoton cerita-cerita hantu. u see, we all makan kerepek pisang je. takde famous amous atau secret recipe bagai. hha. aku taknak lah cakap lebih sebab aku tak nampak diri aku yang sebenarnya. aku suka amati orang, tapi aku susah nak amati diri sendiri. faham ? 


tapi bagi aku HOT, CANTIK,GORGEOUS yang sebenarnya adalah perempuan gadis wanita muslimah yang rajin turun masjid setiap kali pukul 7.30malam. seriously.


oke adik bila besar nanti jadi anak solehah yang berguna tau. jangan jadi nakal macam akak ni.  


nak tahu satu lagi kegemaran aku tak? dalam proses mencari suami idaman ni. HHA. nanti aku cerita dalam next entry. 

8 pewaris bangsa mengkomen:

aiman rashidd said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

HOT . semua HOT macam kau . HUHU

weh weh aku tunggu next entry :)
HUHU

happy holidays sayang :) HOHO

yaya said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

dalam pengamatan aku plak,you're still the hot one!!tak tipu

Nurfarihanim said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

haha. weh, aku kenal ayat sape kat intro kau nie. hahaha

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@ aiman rashid- haha memang HOT sebab dapat penyakit HOT awak kann. wuuu dahlah hensem gila pakai jaket hitam. huu tengok sekali, then rasa nak tngok lagi. betul tak tipu! jeles ah kalau ada perempuan lain tengok awak! next entry kena wajib baca tau

@yaya- kau amati aku ke? aishh segan gilaa.haha. yaya, belajar rajin-rajin eh. nnti lecturer kau yang garang tu marah.sape name dia? tak ingat

*nurfarihanim- haha kantoi pulak dengan kau. aku saje je tulis. no offense ok. kihkih.tapi, tapi, kau tak tulis ayat tu kat FB kau kan??

aiman rashidd said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

ok ok ok aku tunggu ok :) HUHU aku hot ke aku ? HAHAHAHHA

jeles buat apa , bukan ada orang nak aku !

p.e.y.u.z. said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

@aiman rashidd haha. cuba kau tengok crmin. crmin pon bole pecah sebab tengok muka kau yang sangat kacak itu!

Nurfarihanim said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

hahahaha. kantoi habes wehhh. mmg takla aku tulis.

AP1 T3 12 said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

peyy, ak kategori mana..?? hehehehe..
ak suka bab citer seram..bley testing tahap suara ak..hahaha