Sunday, December 5, 2010

indah melur dan kumbang asmara

asmara

kaseh 

jelita

cantik
(cantik ni nama kucing aku)

chinta

indah

hoho sekarang memang fesyen nama2 macam ni ye?part kaseh,indah  ngan cinta tu bole diterima lagi la sebab macam sedap.tapi kalau  asmara macam mane ye..macam pelik lah.macam dalam cerita tu,fauziah nawi panggil dye ASMARA!! ASMARA!! mula2 ingat kan perempuan.tapi rupa2nya lelaki.ish lelaki tu dahla putih jambu2,ish ish.

kalau zaman nenek2 kita dulu standard ah pakai nama2 bunga comel macam

mawar

melur

melati 

dahlia

kertas

tahi ayam


tapi sekarang rasanya dah tak pakai dah nama2 macam tu.orang sekarang dah moden.kasi nama anak apple lah,hebat tu!kalau macam aku,umi cakap nama ni ambik dari artis popular zaman dulu2.ehe,malu2..

so sekarang zaman makin berubah.kalau dulu mak ayah kasi nama kat anak2 dye seketul,tapi sekrang dah berktul2pulak.ade sengkang,ade titik,ade koma,uui macam2.mak ayah sekarang lebih kreatif en.contoh macam IYLIA-NUR ANATI(nama adik dorm)



okeh tak dapat bayangkan macamne nama anak2 kita sepuluh tahun lagi.maybe ade letak nama anak tu physic ke,acer ke,uuu sape tau en.kalau nama2 kelas kat sekolah rendah kita  tu bijaksana,cekal,cerdik,humm ape salahnya letak nama macamtu kat anak en.maksud dye pun elok je.tak buruk pun.ok  nampaknya aku bole cuba nama ni sepuluh tahun lagi.

indah melur

kumbang asmara
(ohh aku tak tau nama bunga jantan.so letak jela kumbang)


hoho bole tahan sedap kot.
em tengoklah nanti.
hikhik


3 pewaris bangsa mengkomen:

amy syifa said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

nak bubuh anak nama

Cahaya Qaseh la..hehe

*eh tetibe..huhu

fairuz.fairuz said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

hahaha.cahaya matahari pun sedap jugak.
cahaya qaseh macam name tadika.kihkih

Cik Su said... Best Blogger Tips[Balas balik]Best Blogger Templates

leh tahan..tapi agak kelakar